divendres, 26 d’octubre de 2007

Menuts de pollastre amb xamfaina


Ingredients:

2 kg de menuts
2 cebes
3 pebrots
3 albergínies
1/2 kg de tomàquet
oli, sal i aigua

Anomenem ''menuts'' els colls, els pedres, els fetges i les potes tant de pollastre com d'ànec, oca o altres aus.
En una cassola de terra, poseu-hi oli i quan sigui calent enrossiu-hi els menuts de pollastre prèviment salats; retireu-los seguidament en una plata. Després en el mateix oli poseu la ceba tallada, el pebrot i l'albergínia i els fregiu fins que s'enrosseixin. Després torneu a posar-hi els menuts, remeneu-ho i a continuació afegiu-hi el tomàquet i remeneu-ho fins que no quedi suc. Llavors tireu-hi una mica d'aigua i deixeu que vagui fent xup-xup fins que es vegi que ja és fet, que serà quan punxant el pedrer amb un escuradents es noti tou.